1. Начало
  2. Доставка и плащане

Доставка и плащане

Срок на доставка:

Точният срок на доставка зависи от избраните продукти, техните количества, наличност и дали се набавят от страната или чужбина. Срокът на доставка за наличните, към момента на поръчка, продукти e от 1 до 3  работни дни, в зависимост от населеното място на клиента. Доставката за продукти, които не са налични и е необходимо извършването на внос или време за изработка е от 2 до 20 работни дни. След постъпване на поръчка, оператор на   domashnilubimci.com  се свързва с клиента и го информира за наличността и срока на доставка. 

Цена за доставка:

Цената за доставката се определя от размера и теглото на поръчката и се тарифира според условията на куриерската фирма. Доставката на вашата поръкча се извършва от град Варна и можете да я изчислите от тук.

Domashnilubimci.com не начислява цена за доставка към поръките от сайта,тя се поема от страна клиента и се заплаща при получаване на стоката. 

Отказ:

Клиентът има право да се откаже от поръчката си, но е длъжен да плати разходите за доставка в двете посоки, ако тя вече е била изпратена с куриер.

Начин на плащане:

Наложен платеж  - заплащане на куриера при получаване на стоката.  В сумата на наложения платеж е включена и таксата за доставка, ако има такава.

 

Последвайте ни във Facebook!