1. Начало
  2. Доставка и плащане

Доставка и плащане

Доставка:

Доставките се изпълняват ДО ВРАТА от курерска фирма Rapido с възможност за "преглед и тест".

В случай на поръка на повече от 1 артикул е възможно да я получите в 2 отделни пратки, за което ще бъдете уведомени по имейл, като цената за доставка и наложения платеж остават непроменени.

Срок на доставка:

Точният срок на доставка зависи от избраните продукти, техните количества, наличност и дали се набавят от страната или чужбина. Срокът на доставка за наличните към момента на поръчката продукти e от 1 до 3  работни дни, в зависимост от населеното място на клиента. Доставката за продукти, които не са налични и е необходимо извършването на внос или време за изработка е от 2 до 20 работни дни. След постъпване на поръчка, ще получавате известия по имейл за актуалния статус на вашата пратка.

Цена за доставка:

Цената за доставката е на стойност 6 лв и ще бъде включена към наложения платеж на пратката, а за поръчки над 100лв доставката е безплатна.

Отказ:

Клиентът има право да се откаже от поръчката си, но е длъжен да плати разходите за доставка в двете посоки, ако тя вече е била изпратена с куриер.

Начин на плащане:

Наложен платеж  - заплащане на куриера при получаване на стоката.  В сумата на наложения платеж е включена и таксата за доставка, ако има такава.

 

Промоции

Последвайте ни във Facebook!