1. Начало
  2. Блог
  3. Конкурс за домашни любимци!
  4. Включете се в играта

Конкурс за домашни любимци!

Здравейте приятели, както знаете, Домашни Любимци провежда ежегодно конкурс за снимки с домашни животни на разлина тематика. Тази година решихме да го направим по повод наближаването на пролетта, без да ограничаваме участниците в темата на техните снимки и този път сме подготвили повече награди!

Участвайте в новия конкурса, като направите най- оригиналната и забавна снимка на вашия домашен  любимец. Няма никакво ограничение за вида, породата, възрастта на вашите най- добри приятели. Всички послушни кучета, котки, гризачи, рибки и всички, за които не се сещаме в момента, са поканени да участват. Десетте домашни любимци, събрали най- много харесвания, ще получат страхотен подарък!!!

Условия на играта:

Всеки потребител има право да участва с ЕДНА ИЛИ ПОВЕЧЕ СНИМКИ, но може да ГЛАСУВА САМО ВЕДНЪЖ​! При опит за манипулиране на резултата, той ще бъде изключен от класацията!

Срокът на играта е: 09.03.2018 - 09.04.2018

Победители ще станат първите 10 участници със снимки, събрали най- много харесвания и ще бъдат обявени във facebook страницата ни - https://www.facebook.com/domashnilubimci1/ веднага след приключване на конкурса.

Наградите ще бъдат:

- 1во място - страхотен подарък от нашия сайт, съобразен с вида, породата и размерите на победителят.

- от 2ро до 4то място - промокод за -20% отстъпка на всички продукти от сайта

- от 5ро до 10то място - промокод за -10% отстъпка на всички продукти от сайта

Направете  животинчето си известно със своя чар!   :)

Споделяйте вашите снимки в социалните мрежи с помощта на бутоните под тях, за да съберете повече харесвания! Ще броим само харесванията от сайта, не и тези от фейсбук!

Нашият екип лично ще се свърже с победителите за уточняване получаването на наградата.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

 

Последвайте ни във Facebook!