1. Начало
  2. Кучета
  3. Кучешки играчки
  4. Играчка Zwig безопасна пръчка, 35см от West Paw, САЩ

0300402

Играчка Zwig безопасна пръчка, 35см от West Paw, САЩ

41.80 лв.

Изчерпана наличност

Това е по-безопасната алтернатива на пръчките, която предлага смайващо усещане и задоволява инстинкта на кучето да дъвче, хваща и носи. Играчката е подходяща за съдомиялната машина и може плава във вода. Нетоксичена е, BPA, латекс и без фталат, а гаранцията е до живот - Love It Guarantee®

Изкуствената "пръчка" е така чудесно закръглена и смачкана, че хората обичат да играят с нея почти толкова, колкото и кучетата! Zwig комбинира фигури и текстури, за да създаде неудържимо дъвчене с подскачащо действие, което продължава дори когато кучетата го носят наоколо (което те обичат да правят). Лесно е дори за малки или стари кучета да го хванат с уста или да държат между лапите, докато дъвчат. Играчката е изработена от нашия доказан и много обичан Zogoflex. Zwig има кух център, който го прави лек и издръжлив за умерени и упорито дъвчещи кучета, които харесват леката съпротива на по-гъвкавата дъвчаща играчка. 

Моля, не забравяйте, че безопасността на вашето куче е ваша отговорност. Играчката за кучета не е неразрушима. Изберете само играчки, които са подходящата форма и размер за вашето куче и винаги контролирайте използването на играчката от вашето куче. Ако домашния ви любимец е един от малкото, които могат да увредят една от нашите супер здрави играчки Zogoflex, моля, незабавно да прекратите използването на играчката и да се възползвате от нашата Гаранция.

Zogoflex® са направени от здрава, нетоксична, 100% рециклируема пластмаса

Произведени в САЩ!

  • Иновативни
  • Природосъобразни
  • Плуващи във вода
  • Почистват се в съдомиялна машина

Гаранция за 100% удовлетворение – еднократна замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

Нашата гаранция: Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултантът в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на вашия домашен любимец – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някои кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tux и кокала HurleyZogoflex и Zogoflex Air са направени от пластичен материал, не от гума и са 100% рециклируеми. Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!