1. Начало
  2. Птици
  3. Клетки и оборудване
  4. Клетки
  5. Клетка за птички Isabelle 40 от Savic Белгия

130241

Клетка за птички Isabelle 40 от Savic Белгия

112.30 лв.

Изчерпана наличност

 

Клетка подходяща за няколко канари, финки, амадни, вълнисти и други папагали, и дребни птици.

 

Включени в комплекта:

 

Хранилки 2

Кацалки 3

 

Размер 47.5 х 32.5 х 60 см.

 

 

Произведено в Белгия www.savic.be

 

 

Почече информация:

 

 

Преди да си купите птица, трябва да изберете клетка, която е толкова важна, колкото избора на птицата.


 

За да се чувства вашата птица комфортно клетката трябва да е толкова голяма, колкото може да си позволите. Не се заблуждавайте, че щом може да си разтвоти крилете вътре това и е достатъчно. Някой видове птици имат нужда от по специфична форма и модел клетка, както и от различно разположение и брой на кацалките, хранилките и поилките. Консултирайте се за нуждите на избраната от вас птица в специализираните магазини.


 

Къпането на птиците е част от всекидневната им грижа за перата. Спомага за премахване на натрупания прах, овлажнява кожата и перата.

 

Ако нямате възможност да поставите посточнно къпалка в клетката, добре е да я слагате сутрин за да може до вечерта птицата да изсъхне. Оставете птицата сама да избере кога да се къпе и никога не я насилвайте. Ако в началото не желае да се къпе, това не означава, че няма да го направи след ден, два или след седмица. Водата трябва да е хладка. Мократа птица може да се разболее, ако в стаята е твърде студено или става течение. Банята няма да разболее птиците, те се разболяват когато имунната им система е слаба, подложени са на стрес, неправилна диета и лоша хигиена.  Къпането, чрез пръскачка за цветя, не е толкова ефективно, а това е важно за добро поддържане на перата на всяка птица.

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!