1. Начало
  2. Птици
  3. Клетки и оборудване
Клетки и оборудване

Кафезът за птици е домът на Вашето животно. Кафезите и принадлежностите за клетки трябва да са съобразени с потребностите на птицата. Тук ще намерите богат избор от различни клетки за дългоопашати папагалчета, папагали или канарчета, както и кокошарници. Подходящото първоначално оборудване за Вашия кафез, както и различни видове висококачествена храна също са на Ваше разположение!

Съветите на Домашни Любимци:

  1. Птиците са домашен любимец, който при правилни грижи живее дълги години. Затова е много важно да подберете правилна клетка за Вашето птиче. Съобразете размера на клетката с видовете и броя птици, които ще отглеждате.
  2. Папагалите са социални животни и изискват ежедневно внимание. Грижете се за тях всеки ден, общувайте и ги пускайте от време на време да летят в стаята. Постепенно птичето ще свикне с Вас и ще се научи да идва при вас.
  3. Организирайте клетката като поставите кацалка и играчка. Отстрани сложете една или повече поилки. Под поилките подредете една или повече кацалки, за да не се замърсяват храната и водата. 

Клетки и оборудване

43 продукта
на страница
1 - 12 от 43 продукта
1 - 12 от 43 продукта

Категории

Филтри

Марки
Цена
Промоции

Последвайте ни във Facebook!