1. Начало
  2. Котки
  3. Аксесоари
  4. Тоалетни, постелки и ароматизатори
  5. Котешка постелка Capsull Delicate - премиум силикагел с Аircaps

0602895

Котешка постелка Capsull Delicate - премиум силикагел с Аircaps

14.10 лв.

Изчерпана наличност

 

Котешка постелка Capsull Delicate

 

С две думи - лек и ефективен!

 

Котешката постелка Capsull Delicate е идеална за всички котки, но е особено подходяща за малки котенца и други дребни животни, както и котки с чувствителни възглавнички.

 

Иновативната  Аircaps (въздушни капсули) технология, разработена за котешката постелка Capsull  помага за моменталното  абсорбиране на  миризмите и течностите. Абсорбираща способност - над 150%. Вашият дом остава чист и защитен.

 

Минерални материали, нетоксичен

 

Котешката постелка Capsull  е направена от силикагел, микро-порест, нетоксичен материал, 100% биосъвместим и екологичен.

 

Висока абсорбираща способност и контрол на миризми

Множеството микроскопични пори във всяка зърно бързо поглъща течността като гъба. Миризмите и замърсявания са хванати вътре! Благодарение на технологията на Aircaps, котешката постелка Capsull Delicate остава суха и блокира развитието на бактерии, пазейки вашият дом здравословно място за живот.

 

Без прах и следи

Поради своята форма и специфичен размер котешката постелка Capsull Delicate  е антистатична -  не полепва по козината и лапите на вашата котка. Затова вашия дом остава чист независимо от вашия домашен любимец. Без прах, той не дразни очите и носа.

 

Дълготраен

С  технологията Aircaps котешката постелка е много по-икономична: 1 пакет – 1,5кг. = 1 месец*

 

Аромата на бебешка пудра осигурява свеж усещане за чистота и не дразни животното и собственика.

 

Предлага се в разфасокви от 1.5, 6 и 15 кг. 

 

Старателно почистете и подсушете тавичката преди да сложите постелката. Съхранявайте на сухо място. Желателно е ползването на гумени ръкавици и миенето на ръцете веднага след боравене с тавичката или постелката. Котешките изпражнения могат да пренесат токсоплазмоза. Бременни жени и имунокомпрометирани лица трябва да се отнасят с особено внимание. Това не е играчка. Пазете далеч от деца, емоционално и физически нестабилни лица.

 

*Абсорбационния тест е преминат с  4-килограмова котка, хранена с висококачествена суха храна.

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!