1. Начало
  2. Кучета
  3. Кучешки храни
  4. Консерви
  5. Лимитирана зимна серия Gran Carno Winter, 400 гр

0904349

Лимитирана зимна серия Gran Carno Winter, 400 гр

4.00 лв.

Изчерпана наличност

Линията GranCarno®произведена в Германия от Animonda GmbHпредлага лимитирана зимна серия храни за кучета от всякаква възраст.

Можете да я намерите в два варианта:

Gran Carno Winter с елен и боровинки за кучета от всяка възраст;

Gran Carno Winter с патица и ябълки за кучета от всяка възраст.

Тази линия на Animonda GmbH придружава вашето куче във всеки стадий от живота му. GranCarno® Junior е за малки кученца, GranCarno® Adult - за израснали, и GranCarno® Senior - за кучета над седем години. Специалната селекция от прясно месо за всяка серия на Animonda GranCarno®, минералното съдържание и размерът на храната са съобразени с възрастта и нуждите на кучето. Продуктите съдържат чисто прясно месо без никакви добавки, оцветители и консерванти. Типичната структура на месото е напълно запазена и това може ясно да се види, а вкусът е истински и неповторим, което кучето цени повече от всичко.

Чистото месо прави най-доброто впечатление особено на вашият четириног приятел. Вашето куче подушва и харесва разликата и това може да се види.

******************************************************************

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH, която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!