1. Начало
  2. Котки
  3. Храни
  4. Консерви
  5. Пауч за кастрирани котки PIPER STERILIZED, 100 гр - БЕЗ зърно

0906013

Пауч за кастрирани котки PIPER STERILIZED, 100 гр - БЕЗ зърно

2.40 лв.

Изчерпана наличност

Пълноценна храна за кастрирани котки от всички породи

 

Предлага се в два вкуса - заек и риба тон

 

Точно подбрани суровини, благодарение на които съдържанието на хранителни вещества  покрива специфичните хранителни изисквания на котките, които са претърпели стерилизация.

PIPER  STERILIZED стимулира и контролира хода на всички метаболитни процеси, осигурява поддържане на постоянно телесно тегло, без да създава както недостиг, така и излишък от хранителни вещества. Той е източник на протеин с много висока смилаемост и биологично качество, богати на всички основни аминокиселини.

 

Добавянето на L-карнитин увеличава ефективността на метаболизма на мастните киселини, благодарение на което храната е лесно усвояема, което намалява риска от наднормено тегло и затлъстяване. Освен това този процес се засилва чрез обогатяване на храната с йод - съставка на хормоните на щитовидната жлеза, отговорни за поддържането на метаболитния баланс на целия организъм. Благодарение на подходящия производствен метод и прецизния избор на суровини храната се характеризира с високи коефициенти на смилаемост на всички хранителни вещества и е подходяща  за нуждите на храненето на стерилизирани котки от всички породи.

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!