1. Начало
  2. Птици
  3. Аксесоари, люлки и кацалки
  4. Стойка за лампа за птици Avian Sun UVB - регулируема

1302191

Стойка за лампа за птици Avian Sun UVB - регулируема

106.90 лв.

Изчерпана наличност

Дизайна на стойката AvianSun е напълно променен. Сега с новото регулируемо двойно коляно на AvianSun Deluxe Floor Lamp от Zoo Med можете лесно да нагласяте потока светлина, което позволява на птиците да виждат в пълния спектър включително UVB и UVA, точно като в естествената им среда!

Тази стойка е предназначена за използване с AvianSun Zoo Med ™ на 5.0 UVB компактната флуоресцентна лампа (Item # AS-C5). Тази уникална лампа ще осигури на птиците безопасни нива на UVB и UVA които са изключително важни за физическото и психическото здраве на птиците. UVB позволява на птиците да синтезира витамин D3 за правилен калциевия метаболизъм, който е необходим за нормалния растеж, поддържането на здрави кости, както и производството на яйца.

Максимална височина на стойката 145см.

UV лъчите са видими за птиците, като им дават възможност да разпознават приятелите си, да намират храна, и за идентифициране на различните видове. Без UVA, птиците, на практика са далтонисти!

 

 Лампата не е включена!

 

Не използвайте лампи над 26 Вата. Преди употреба прочети подробно инструкциата за разположението на лампата и отстоянието и от клетката на птиците.

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!