1. Начало
  2. Кучета
  3. Кучешки играчки
  4. Играчка от плюш Fergus, 16 х 24см, много здрави от West Paw, САЩ

0300702

Играчка от плюш Fergus, 16 х 24см, много здрави от West Paw, САЩ

63.00 лв.

Съдържа две от най-здравите технологии на West Paw, подсилени тъкани HardyTex® с подплата от мрежа, които образуват телата на играчите, а зоните за дъвчене Zogoflex® примамват в края на ръцете. Бродираните очи не могат да бъдат изтръгнати от зъбите. Съдържат пищялка, която подканва към игра.
 
 
Собствениците на кучета ще го заобичат защото е:
  • Напълнен с екологично чист Intelliloft®
  • Може да се пере в пералня
  • Част от нашата гаранция за любовта
  • Произведено в САЩ
 
 
Какъв тип куче е   най-доброто за Фъргюс ?
Фъргюс има ръце и крака, които са чудесни за издърпване и хвърляне във въздуха. Най-доброто за малки кучета е големи играчки. 

 

Моля, не забравяйте, че безопасността на вашето куче е ваша отговорност. Играчките са направени изключително здрави, но те не са неразрушими и не са предназначени за агресивно играещи кучета които бързо унищожават всяка играчка. 

 

HardyTex ™

Проектиран, разработен и тестван за издръжливост в продължение на безброй часове на груба игра на кучета, нашият патентован текстил HardyTex е нещо повече от плат - тя е здрава плюшена тъкан, подсилена с мрежеста подложка за допълнителна издръжливост, която надминава стандартните плюшени тъкани.

 

Zogoflex® Chew Зони

Играйте и дъвчете! Уникалните и иновативни Zogoflex "зони за дъвчене" осигуряват трайна, обозначена зона за кучета, които обичат да хващат и да захапват.

 

IntelliLoft® пълнеж 

IntelliLoft® е нашето изключително екологично влакно, изработено изцяло от рециклирана пластмаса. Ние използваме 100% IntelliLoft за нашите плюшени играчки. 

IntelliLoft се пере, така че не е нужно да се притеснявате за миризми от домашни любимци и е напълно нетоксичен и сертифициран от трета страна. Към днешна дата IntelliLoft отклони 12,6 милиона бутилки от депото, превръщайки ги в играта на нашите домашни любимци. 

 

ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетворение – еднократна  замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

 

Нашата гаранция:

Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултанта в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на кучето – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

 

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някой кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tuxи кокала Hurley.

 

Zogoflex и Zogoflex Air са направени от пластмаса, не от гума и са 100% рециклируеми.

 

Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!  

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!