1. Начало
  2. Котки
  3. Аксесоари
  4. Тоалетни, постелки и ароматизатори
  5. Hop in - котешка тоалетна с вход отгоре от Savic, Белгия

0602051

Hop in - котешка тоалетна с вход отгоре от Savic, Белгия

44.30 лв.

Изчерпана наличност

Hop in - котешка тоалетна с вход отгоре от Savic, Белгия

 

Hop In е модерна котешка тоалетна с вход отгоре. Тя се препоръчва за котки, които уринират без да влизат в съда, уринират назад или обичат да разпръскват назад постелката и отпадъците. Идеална е за семейства с малки деца, които няма да имат достъп до входа на тоалетната. Също за собствениците на кучета и котки, така кучетата не безпокоят котките и нямат достъп до тоалетната. 

Едно от най-важните предимства на Hop In е леко наклонената повърхност на капака с дупки. Докато котката ходи по капака, когато излиза от тоалетната полепналата по лапите и постелка за кот. тоалетна пада през дупките обратно в тоалетната. 

Големия изход на тоалетната я прави лесна за излизане и е подходяща, и за големи котки. 

Всекидневното почистване на тоалетната е лесно, благодарение на куката за лопатка (лопатка не е включена), лесното отваряне на капака и възможността да бъде закачен за тоалетната. Вдлъбнатини на дъното улесняват повдигането при изсипване на замърсената постелка в коша за боклук. 

 

Размери: 58.5 х 39 х 39.5см 

Цветове: антрацит и мока

 

Съвет: поставете Hop In в ъгъла на стаята, за да спестите място и за да насърчите котката да минава по цялата дължина на капак и да изтръсква лапите си. 

 

ПРОИЗВЕДЕНО В БЕЛГИЯ.

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!