1. Начало
  2. Акваристика
  3. Оборудване и препарати
  4. Филтри, филтърни пълнежи
  5. sera UV-C система 24 W за пречистване на аквариуми и езера

122421

sera UV-C система 24 W за пречистване на аквариуми и езера

285.50 лв.

Изчерпана наличност

sera UV-C системата е с универсална употреба и е много мощна.

 

Може да се използва в аквариуми и градински езера. UV-C лъчите не се срещат на земята, а само в космоса. За това никой организъм не е адаптиран за тази силна радиация по време на еволюцията, дори болестотворните организми (бактерии, вируси, гъбички) и  плуващите форми на нишковидните водорасли. Това се използва от UV-C Системата по време на филтрацията и подобрява условията и здравето на аквариумните животни. Бактериалното помътняване и зеленясването на водата в езерото е ефективно премахнато.

 

Вътре в системата водата се облъчва с UV-C радиация за кратко време. Устройството е оборудвано с UV-C лампа която е защитена от висококачествен кожух от кварцово стъкло през който се облъчва водата. Водата влиза през входящ конектор и излиза през втори конектор от другата страна. Конектора дава възможност за свързване на маркучи с различен диаметър. Замяната на РL-UV-C лампата е много лесно. Единия край на системата с конектора може да се върти и позволява конектора да се наглася според нуждите.

 

Системата е налична в различни размери за всяка нужда (виж таблицата). Те се свързват с подходяща помпа посредством маркучи. UV-C системата е екипирана с енергоспестяваща лампа с добре работещ електронен баласт.

 

UV-C системата 24 W се доставят с кабел с дължина 10 м.

Подобни продукти:

Последвайте ни във Facebook!